Over ons

WIE ( ZIJN WIJ )

Ingrid & Evert Paardekooper . Ruim 5 jaar geleden hebben wij ons leven in Nederland verruild voor een bestaan in Frankrijk . Onze omgeving mag dan zijn veranderd, niet onze professionele bezigheden : Meubelmaken ( combinatie van oude en nieuwe materialen ) en restaureren van oude meubelen .

2. WAT

Onze voormalige expositiehal van een fabriek van 500 m2 hebben wij opgesplitst in 3 delen : Atelier/ werkplaats - expositiehal - loft
In de expositiehal staan design meubelen o.a tafels, kasten van Evert Paardekooper
Hiernaast zijn er elke maand één of meerdere kunstenaars met nieuw werk ( schilderijen bronzen keramiek sculpturen etc)

Exposities 2013 in Maison d`Art & Design 
van zaterdag 6 April t/m zondag 25 Augustus elke vrijdag-zaterdag- en zondagmiddag van 14 uur t/m 19 uur of op afspraak (0033) -0-470061434

3.WAAR

300 km ten zuiden van Parijs / 60 km ten westen van Moulins.
In het midden van het Fôret de Tronçais , een van de indrukwekkendste eikenwouden van Europa ( >10.500 hectare ) een groots natuurgebied .
Naast wandelen, fietsen, zwemmen, vogels kijken, vissen , brocantes bezoeken , kan men ook vele kastelen bezoeken .

4.HOE.

U bent van harte welkom , en als U langskomt tot niets verplicht . Integendeel ! Wij vinden het leuk U wegwijs te maken in de omgeving, waar niet alleen v veel te doen is, maar waar ook een rijke keuze is aan restaurants, hotels en campings. Op weg naar het zuiden ( Frankrijk, Spanje, Portugal ) rijdt U precies door het hart van Frankrijk ( A71 A77 ) en daar wonen wij middenin . :